Vil du være med å videreutvikle vår avdeling som bistår Norges største selskaper?

Vi ser etter deg med kommersiell teft, stort nettverk og 8+ års erfaring innen innkjøp- og kategoristyring i privat sektor. Du vil få en ledende rolle når Inventura nå skal ta større markedsandeler i privat sektor.

Som Senior Manager i Inventura får du brukt din faglige kunnskap og erfaring til å skape verdi for kundene. Du vil jobbe med forretningsutvikling og ta et stort ansvar for å videreutvikle Inventuras kundeportefølje i privat sektor. I leveranser til kunder vil du ta en ledende rolle i selskapets større prosjekter innenfor et bredt spekter av bransjer i privat sektor.

Vi ser særlig etter deg som har dokumentert kompetanse innenfor større anskaffelser i privat sektor på strategisk nivå. Du har et stort nettverk som du ikke er redd for å benytte deg av. Det er essensielt at du trives med forretningsutvikling og motiveres av å bygge opp Inventuras tilstedeværelse i privat sektor.

I Inventura vil du blant annet jobbe med:

  • Utstrakt kundekontakt og relasjonsbygging
  • Ledende rolle i salgsmøter
  • Ledende rolle i større og strategiske anskaffelser i privat sektor
  • Kontraktsforhandlinger
  • Endring og omstilling i store virksomheter
  • Fulldigitalisering av innkjøp
  • Utredninger og analyser
  • Kurs og kompetanse

Hos oss får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kollegaer i tverrfaglige team bestående av bl.a. jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss og bidrar til hverandres vekst og utvikling. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor hverandre, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentralt i vår hverdag og kultur.

Vi er opptatt av kontinuerlig å utvikle våre medarbeidere gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for våre kunder. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval v/Geir Lislerud tlf. 975 59 052 eller Richard Tidemann Havdahl tlf. 975 59 094. Søk på stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest på www.mercuriurval.no, og senest innen 18. april 2018. Vi behandler søknader fortløpende, så ikke nøl med å melde din interesse. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Inventura.