Inventura ser etter jurister

Vi søker deg som er jurist med god kommersiell forståelse. Du må ha kompetanse innen offentlige anskaffelser, kontrakter, forhandlinger, prosjektledelse og prosessledelse. Hos oss vil du jobbe både som prosjektmedarbeidere og som prosjektledere/prosessledere i.h.t LOA/FOA.

Vi søker spesielt deg som har senior kompetanse (4-10 års relevant erfaring) men vi tar også imot søknader fra nyutdannede med interesse for våre områder.

Inventura AS er et tverrfaglig konsulentfirma med et ledende fagmiljø innen innkjøp og offentlige anskaffelser. Rundt 20 av våre medarbeidere er jurister.

Vi har kunder både i privat og offentlig sektor. Vi jobber innen alle bransjer med spesielt fokus på IKT, eiendom, bygg og anlegg, helse, industri, finans/forsikring og marin sektor. 

Vi søker spesielt deg som har senior kompetanse (4-10 års relevant erfaring) men vi tar også imot søknader fra nyutdannede med interesse for våre områder.

Like viktig som dine faglige kvalifikasjoner, er det at du trives i tverrfaglig samarbeid med kunder og kolleger, og at du har holdninger og verdier som samsvarer med dem vi har i Inventura. Våre verdier er raus, handlekraftig og nytenkende. Dette er verdier vi forsøker å etterleve i alt vi gjør - til glede for våre kunder og oss selv.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

Send søknad med CV, vitnemål/karakterutskrifter og attester til Aida Stautland, aida.stautland@inventura.no med kopi til Maren Hjortland Vike maren.vike@inventura.no

 

Om oss

Inventura er Nordens største konsulentselskap innenfor innkjøp og kostnadsstyring. Vi bistår både private og offentlige virksomheter med profesjonelt innkjøpsarbeid. Vi leverer blant annet strategisk rådgivning, praktisk gjennomføring av anskaffelser, juridisk rådgivning, kvalitetssikring og kurs- og kompetanseprogrammer.

I Inventura vil du møte 75 dyktige kollegaer, i et tverrfaglig miljø med blant annet jurister, økonomer, ingeniører, IKT-spesialister og samfunnsvitere. Våre medarbeidere er omtrent likt fordelt på våre kontorer i Oslo og Bergen.

Annonsen finnes også her