Er du klar for å gå ut av komfortsonen din og jobbe i et kompetent, tverrfaglig miljø?

Vi ser etter deg som har juridisk kompetanse og kommersiell teft med 4-10 års relevant erfaring. Du har et stort ønske om å bidra til faglig utvikling og skape konkrete og målbare resultater. Som jurist i Inventura får du brukt din faglige kunnskap og erfaring til å skape verdi for kundene. Du vil jobbe både som prosjektmedarbeider og prosjektleder i et bredt spekter av bransjer i offentlig og privat sektor. Vi ser særlig etter deg som har dokumentert kompetanse innenfor offentlige anskaffelser på strategisk og operativt nivå, og samtidig et ønske om å utvikle vårt tjenestetilbud.

I Inventura vil du blant annet jobbe med

  • Større og strategiske offentlige anskaffelser, spesielt investeringsprosjekter
  • Kontraktsforhandlinger
  • Juridiske vurderinger og rådgivning
  • Fulldigitalisering av innkjøp
  • Utredninger og analyser
  • Kurs og kompetanse

Hos oss får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kollegaer i tverrfaglige team bestående av bl.a. jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss, bidrar til hverandres vekst og utvikling, og du vil bli sett både av ledere og kollegaer. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor hverandre, kunder og samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentrale i vår hverdag og kultur.

Vi er opptatt av kontinuerlig å utvikle våre medarbeidere gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for våre kunder. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mercuri Urval v/Anne S. Posner tlf. 975 59 057 eller Johanne Sognefest-Haaland tlf. 975 59 051. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt. Søk på stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no. Søknadsfrist er 29.04.2018.