Inventura søker rådgivere

Vi ser etter deg med kommersiell teft og erfaring innen innkjøp, anskaffelser og kategoristyring - i privat eller offentlig sektor. Vi tror du har en mastergrad, sannsynligvis i økonomi, men vi er også på utkikk etter ingeniører og jurister. Det viktigste er at du også har erfaring fra arbeidslivet, enten som konsulent eller i en innkjøpsorganisasjon, og liker å jobbe prosjektorientert og målrettet.

Som rådgiver i Inventura får du brukt din faglige kunnskap og personlige kompetanse til å skape verdi for kundene. Vi bistår med alt fra store, strategiske anskaffelser, til kompetanseheving og omstillingsprosjekter hos våre kunder.

Digitaliseringen treffer også innkjøpsfaget med full tyngde. Vi ser derfor spesielt etter deg som har kompetanse eller erfaring å bidra med i de prosjektene hvor våre kunder trenger bistand til å fulldigitalisere sine egne innkjøpsrutiner og strukturer.

I Inventura får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kollegaer i tverrfaglige team, bestående av bl.a. jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss og bidrar til hverandres vekst og utvikling. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor hverandre, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentralt i vår hverdag og kultur.

Vi er opptatt av kontinuerlig å utvikle våre medarbeidere gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for våre kunder. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Søknader kan sendes lederen ved det kontoret du ønsker å jobbe ved.