Inventura søker rådgivere

Inventura vokser, og vi har behov for flere flinke kolleger til våre kontorer i Bergen og Oslo.

Vi ser etter deg med kommersiell teft og erfaring innen innkjøp, anskaffelser og kategoristyring - i privat eller offentlig sektor. Vi tror du har en mastergrad, og snakker gjerne med både jurister, økonomer og ingeniører. Du har et par års erfaring fra arbeidslivet, enten som konsulent eller i en innkjøpsorganisasjon, og liker å jobbe prosjektorientert og målrettet.

Som rådgiver i Inventura får du brukt din faglige kunnskap og personlige kompetanse til å skape verdi for kundene. Vi bistår med alt fra store, strategiske prosjekter og anskaffelser, til operative innkjøp, kompetanseheving og omstillingsprosjekter hos våre kunder.

Digitaliseringen treffer også innkjøpsfaget med full tyngde. Vi hører derfor gjerne fra deg som har kompetanse eller erfaring å bidra med i de prosjektene hvor våre kunder trenger bistand til å full-digitalisere sine egne innkjøpsrutiner og strukturer.

I Inventura får du stor frihet under ansvar til å forme din egen hverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kolleger i tverrfaglige team, bestående av bl.a. jurister, økonomer, ingeniører og samfunnsvitere. Vi bryr oss, og bidrar til hverandres vekst og utvikling. Vår verdi om å være raus etterleves i det daglige, og er en viktig rettesnor for hvordan vi er overfor hverandre, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Dette, sammen med verdiene handlekraftig og nytenkende, er helt sentralt i vår hverdag og vår kultur.

Vi er opptatt av kontinuerlig å utvikle våre medarbeidere gjennom kompetansetiltak og verdiskapende aktiviteter for våre kunder. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

Inventura tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Arbeidssted:

  • Inventura Bergen: Spelhaugen 22
  • Inventura Oslo: Karl Johans gate 12 J

Søknader til avd. Bergen sendes kontoransvarlig Christel Florvåg (Christel.Florvag@inventura.no).

Søknader til avd. Oslo sendes kontoransvarlig Heidi Riise (Heidi.Riise@inventura.no).

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Bergen:

  • Kontoransvarlig Christel Florvåg (tlf. 909 99 528)
  • Avdelingsleder Maren Hjortland Vike (tlf. 480 29 047)

Oslo:

  • Kontoransvarlig Heidi Riise (tlf. 911 83 412)
  • Avdelingsleder Gunnar Bleness (tlf. 907 61 867)