Rolf Wergeland

Rolf Wergeland

Partner

480 48 659

Rolf Wergeland er Partner og CFO/BD i Inventura. Han har det overordnede ansvaret for økonomistyring, Business Development og HR. Wergeland jobber i prosjekter av strategisk karakter, er benyttet som mentor/Coach og som forhandlingsleder av større kontrakter.

Rolf er ansvarlig for markedsområdet Bank, finans og forsikring som har vært et av selskapets satsingsområder siden starten av 2001.

Rolf har ledererfaring innenfor private og offentlige virksomheter. Han har lang erfaring med innkjøp/kostnadsstyringsprosjekter og gjennomføring av tilhørende endringsprosesser. Stikkord som utvikling av mål/strategiplaner, strategiske og operative innkjøpsprosesser og prosessledelse må trekkes fram. Videre har han jobbet med kommersiell prosjektledelse innenfor bygg, eiendom og tilhørende fagområder.

Wergeland er utdannet Sivilingeniør Bygg fra USA og har en MBA fra Heriot-Watt/Scotland. Wergeland er en av selskapets gründere og har hatt ansvaret for selskapets strategiprosesser til dags dato.   

Som person er Rolf resultatorientert, kreativ og målbevisst med fokus på verdiskapning. Han har stor arbeidskapasitet og gode kommunikasjonsevner. Rolf trives godt i sosiale lag på golfbanen og er glad i det meste av utendørsaktiviteter, det være seg på sjøen eller på fjellet.